O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are 321.000 de urmăritori pe TikTok: „Nu contează înălțimea, poți să-ți reglezi scaunul și volanul”

Adriana Oltean e șoferiță de TIR și face furori pe internet. Tânăra e vedetă pe rețaua de socializare TikTok, unde a strâns 321.000 de urmăritori, iar postările ei sunt apreciate de zeci de mii de fani.

20 ian. 2021, 18:50
O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are 321.000 de urmăritori pe TikTok: „Nu contează înălțimea, poți să-ți reglezi scaunul și volanul”

O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Fata a povestit în ultimele postări că are doar 1.58 metri înălțimie și le vorbește fanilor săi despre cum ajunge la volanul camionului.

O șoferiță de TIR din România face senzație pe internet. Are sute de mii de urmăritori

Într-un live pe rețeaua de socializare chiar din fața TIR-ului pe care-l conduce, o urmăritoare a Adrianei, a întrebat-o: „Cât de mult contează înălțimea persoanei pentru a conduce un camion?” Adriana i-a răspuns imediat.

„Bună Andreea, am văzut că m-ai întrebat dacă contează înălțimea pentru a fi șofer de camion. Ei bine, eu am un metru 58 și chiar nu contează înălțimea, pentru că poți să-ți reglezi scaunul și volanul.”, a venit răspunsul prompt al Adrianei.

Postarea a strâns nu mai puțin de 160.000 de vizualizări în 22 de ore și aproape 15.000 de aprecieri. Românca are o audiență demnă de o adevărată vedetă. Spre exemplu, în urmă cu trei zile a postat un video care a strâns 933.000 de vizualizări. O mulțime de alte postări ale ei au adunat peste un milion de vizualizări.

@adryana.olteanRăspunde lui @ioneladanielaciulinaru 🤗 Orice se poate,dacã îti doresti cu adevãrat! ##insta: ##adryana_oltean18💓

♬ sunet original – Adryana Oltean

Peste 600.000 de oameni au vizualizat și videoclipul postat de Adriana în urmă cu trei zile atunci când, la volanul camionului pe care-l conduce, a cuplat semiremorca încărcată într-un depozit din Spania. Șoferița a demonstracă că poate face perfect toate manevrele la volanul TIR-ului, apoi cuplarea cabinei și toate celelalte operațiuni pe care le efectuează toți șoferii profesioniști.

Originară din Reteag, Bistrița, Adriana are 28 de ani, e căsătorită și trăiește în Spania, în Almeria. Soțul ei e și el șofer de camion.

Citește și: Accident cumplit în Tulcea. O maşină a luat FOC după ce s-a ciocnit de un copac. Şoferiţa a fost salvată în ultima clipă VIDEO