O elevă din Vaslui, campioană la atletism, îşi acuză antrenoarea de comportament abuziv

O elevă din Vaslui, campioană la atletism, îşi acuză antrenoarea că o supune unor tratamente inumane: o bate atunci când nu face performanţă şi îi ia din banii obţinuţi ca premii la concursuri, informează România TV. Conducerea Liceului Sportiv din Vaslui a demarat o anchetă după ce atleta nu s-a mai prezentat la antrenamentele din ultimele zile.

23 feb. 2015, 06:44
O elevă din Vaslui, campioană la atletism, îşi acuză antrenoarea de comportament abuziv

Atleta Iasmina Mocanu (16 ani) a refuzat să se mai prezinte la antrenamente susţinând că antrenoarea sa, Doina Creţu, a tras-o de păr şi a lovit-o după un rezultat slab la un concurs ce a avut loc în urmă cu două săptămâni.

Mai mult, părinţii sportivei o acuză pe antrenoare că i-a confiscat fetei indemnizaţia de 200 de lei pe care aceasta o primeşte luna de la Ministerul Educaţiei. În plus, fiicei lor i-ar fi fost injectat substanţe care-i fac rău.

Iasmina Mocanu a avut rezultate strălucite în ultimul sezon, câştigând şapte medalii de aur şi două de argint. Conducerea liceului şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au demarat anchete pentru stabilirea veridicităţii acuzaţiilor.