O studentă de 20 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită de un indicator de circulaţie

Un accident teribil s-a produs în dreptul unei treceri de pietoni din Vaslui. O studentă de 20 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită în cap de un indicator de circulaţie rupt de un şofer care a pierdut controlul volanului.

30 dec. 2016, 19:30
O studentă de 20 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită de un indicator de circulaţie

Teava de metal a semnului de circulatie a doborat-o pe fata la pamant si aceasta s-a lovit puternic la cap. A fost preluata de un echipaj medical si transportata, in stare critica, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, dar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire, scrie vremeanoua.ro.

Fata a suferit un traumatism cranian sever si se afla in coma. Aceasta era pe trotuar si mergea spre casa. Vinovat de producerea teribilului accident este un tanar de nici 20 de ani, incepator. Acesta a povestit politistilor ca a iesit cu masina de la spalatorie. A trecut prin dreptul fabricii de lapte ICIL si a intrat in sensul giratoriu cu intentia de a merge spre Crucea Garii. Din cauza geamurilor aburite a pierdut controlul volanului, la iesirea din sens, a patruns pe trotuar si a lovit semnul de circulatie din dreptul trecerii de pietoni.

„La volan se afla un tanar de aproximativ 20 de ani. A fost testat cu aparatul alcooltest si rezultatul a indicat ca nu consumase bauturi alcoolice. Urmeaza ancheta de la fata locului, audierea soferului si martorilor pentru a stabili, cu exactitate, modul in care s-a produs accidentul”, spun politistii veniti la fata locului.

Citeşte şi Accident grav pe DN73 Braşov-Predeal. Şase persoane, printre care doi copii, au fost rănite