O super cântăreaţă şi-a anulat toate show-urile şi renunţă la muzică. Despre cine este vorba FOTO

Este una dintre cele mai apreciate vedete internaţionale, însă acum Selena Gomez trece prin momente dificile, căci după ce a anunţat că este bolnavă a decis să renunţe la muzică.

31 aug. 2016, 10:10

Din cauza stării de sănătate, aceasta a hotărât să-şi ia liber până la sfârşitul anului, scrie spynews.ro „După cum știți mulți dintre voi, în urmă cu un an am dezvăluit că am Lupus. Anxietatea, atacurile de panică și depresia sunt efecte secundare ale bolii”, a declarat Selena Gomez.

Citeşte şi Selena Gomez a intrat cu maşina în gard

Astfel, aceasta şi-a anulat 34 de show-uri și cel mai probabil va întârzia și lansarea albumului pe care a început deja să-l promoveze pe Snapchat:

„Vreau să mă concentrez asupra sănătății mele și de aceea am decis să iau o pauză. Le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru sprijin. Știu că nu sunt singură și îi încurajez și pe alții care au probleme de sănătate să și le rezolve”, a încheiat Selena.

Citeşte şi O cântăreaţă celebră suferă de o boală cruntă. „Când am început chimioterapia…”

Selena Marie Gomez este o actriță și cântăreață americană, care a debutat în Barney & Friends ca Gianna, în perioada 2002–2004. Ulterior, a avut roluri episodice în filme, cum ar fi Spy Kids 3-D: Game Over (2003) și Walker, Texas Ranger: Trial by Fire (2005). În 2006, Gomez a apărut ca invitat special într-un episod din serialul de la Disney Channel, Zack și Cody, ce viață minunată, precum și Hannah Montana. De asemenea, ea este cunoscută şi pentru relaţia tumultuoasă pe care a avut-o cu Justin Bieber.