O sută de români sunt blocaţi pe aeroport în Cipru. „Ne-au spus că fiecare este pe cont propriu”

Scandal in aeroportul Otopeni. Pasagerii unei curse low cost au fost anunţaţi în ultimul moment că zborul spre Cipru a fost anulat. La fel, alte zeci de români sunt blocaţi pe aeroportul din Cipru pentru că zborul de pe Henri Coandă a fost anulat. 

02 aug. 2018, 09:39
O sută de români sunt blocaţi pe aeroport în Cipru. „Ne-au spus că fiecare este pe cont propriu”

Cursa spre Cipru trebuia să decoleze la ora 6.45, informează România TV. Cu 5 minute înainte de îmbarcare, pasagerii au fost anunţaţi că zborul a fost anulat pe motiv că unuia din membrii echipajului i s-a făcut rău. Oamenii au venit la ghişeul companiei pentru explicaţii.

Citeşte şi ATERIZARE DE URGENŢĂ: Un avion a revenit la sol din cauza unei defecţiuni la unul dintre motoare

Deşi iniţial compania promisese că le va oferi cazare pasagerilor, la ghişeu oamenii au aflat că acest lucru nu va fi posibil.

Într-un final, angajaţii companiei le-au schimbat biletele şi le-au oferit alte variante de zbor pentru a ajunge în Cipru. Cum pasagerii nu au fost mulţimiti, mulţi dintre ei vor acţiona în instanţă compania low cost, pentru a-şi recupera banii.

De asemenea, sute de români au rămas blocaţi în Cipru, după ce cursa Rayanair spre Bucureşti a fost anulată. Li s-a spus că pot cere banii înapoi sau se pot reprograma.

„Cei de la Rayanair nu ne-au dat nicio explicație, iar cei din aeroport au spus că fiecare este pe cont propriu. Cred că este vorba de o sută de persoane. Ne gândim cum să ajungem mai repede acasă”, a spus Liviu Iordache, pasager, potrivit antena3.ro.