A aflat că logodnicul o ÎNŞALĂ, după ce a văzut o poză cu el pe un site similar Google Street View

O rusoaică a descoperit că bărbatul cu care era împreună de cinci şi cu care urma să se căsătorească o înşală, după ce a descoperit o poză compromiţătoare pe un site rusesc, similar Google Street View. Dacă la început nu era sigură că bărbatul din imagini este iubitul ei, după ce l-a confruntat, acesta a recunoscut.

21 feb. 2013, 21:04

Marina Vinova, o tânără din Rusia, nu a putut să creadă că iubitul ei, cu care era împreună de mai mulţi ani, a fost surprins de o maşina asemănătoare celei de la Google, în timp ce mergea la braţ cu o altă femeie. Ea se uita pe site-ul Yandex Maps, asemănător Google Maps, căutând o adresă din oraşul ei natal, Perm, când a descoperit fotografia care i-a frânt inima şi a dus la anularea unei nunţi, potrivit LifeNews.

„La început am văzut o siluetă familiară. M-am gândit cum poate cineva să semene cu Sasha al meu? M-am uitat mai atent, am mărit imaginea şi am descoperit că era el. Atunci am realizat că m-a minţit şi m-a înşelat în tot acest timp„, a povestit tânăra din Rusia, care acum se simte rănită.

După ce i-a prezentat dovezile logodnicului, acesta a recunoscut că o înşela cu o altă femeie. Ulterior, cei doi s-au despărţit. Motivul pentru care Marina a reuşit să descopere că iubitul îi este infidel este acela că spre deosebire de Google, site-ul rusesc nu ascunde feţele celor care sunt surprinşi de camerele de fotografiat.

Citeşte şi: Doi tineri, surprinşi de camerele Google Street View făcând sex într-o cabină de probă FOTO