O tânără a devenit celebră pe Tik Tok după ce a spus că ea și tatăl ei vitreg s-au căsătorit

O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce a postat un clip în care spune că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg, derutându-i pe fanii săi.

08 mart. 2023, 20:49
O tânără a devenit celebră pe Tik Tok după ce a spus că ea și tatăl ei vitreg s-au căsătorit
O tânără a devenit virală pe Tik Tok după ce s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg

O tânără a devenit virală pe internet după ce a postat pe Tik Tok un clip în care spune că s-a căsătorit cu tatăl ei vitreg. Ca să își deruteze fanii și mai tare, aceasta a spus că, de fapt, bărbatul este cel mai bun prieten al fratelui ei.

În urmă cu puțin timp, aceasta a distribuit clipul pe care scria: „Căsătoria cu tatăl meu vitreg a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o”. 

Citește și: Biotestamentul, un nou trend printre viitoarele mămici. Face furori deja pe Tik Tok

Clipul a fost vizionat de peste 22,3 milioane de ori, iar în el apar un bărbat și o femeie care se îmbrățișează și se sărută. În fundal se află două femei care fotografiază cuplul în fața unui aranjament floral, în timp ce un alt bărbat zâmbește și aplaudă.

@christywho_ #vegas #marryyourmomsex #itsworthit #marriage #agegap ♬ It’s Called: Freefall (Sped Up) – Rainbow Kitten Surprise

Peste 124.000 de persoane au comentat, mulți dintre aceștia fiind șocați și confuzi.

„Mi-a picat fața”, a scris un utilizator care a primit 62.300 de aprecieri.

Citește și: Trendul care a luat cu asalt platforma Tik Tok. Cum să îți faci un breton la modă de una singură

Alți utilizatori au cerut mai multe detalii cu privire la acel eveniment: „Sunt singurul care se întreabă cum se simte mama ta?”

Câteva zile mai târziu, femeia a distribuit un nou clip, care a adunat 391.000 de vizualizări, pentru a face câteva clarificări. Aceasta spune că nu a fost sedusă, că nu a fost crescută de tatăl ei vitreg, că nu era minoră când l-a cunoscut și că are o relație bună cu mama ei în continuare, relatează Business Insider.