O tânără a fost dată jos din avion pentru că era prea dezbrăcată FOTO

Emily O'Connor zbura de la Birmingham spre Tenerife, cand staff-ul liniei aeriene a venit si a rugat-o sa se acopere sau va fi data jos din avion.

15 mart. 2019, 09:43

Ea era imbracata in pantaloni largi si o bustiera neagra, motiv pentru care angajatii liniei aeriene sa o ameninte ca va fi data jos cu forta daca nu se va acoperi, scrie sport.ro.

Ea a decis sa se apere si sa sustina ca nu a jignit pe nimeni, insa un pasager a strigat la ea sa se imbrace cu ceva. „Taci din gura, femeie patetica”, a tipat barbatul catre Emily.

Citeşte şi Un avion, filmat în timp ce era să se prăbuşească pe un camion, pe autostradă. În cele din urmă aparatul a căzut pe câmp VIDEO

In cele din urma, verisoara ei i-a dat o jacheta si s-a acoperit. Patru oameni de de la securitate erau pregatiti sa o ia pe sus cu tot cu bagaj.

„Avionul nu a plecat pana cand nu m-am acoperit. Au facut comentarii la microfon despre mine si m-au lasat sa tremur si suparata”, a postat Emily pe Twitter. Ea a facut si un sondaj in care 85% din cei care au votat au raspuns ca imbracamintea ei era decenta.

Linia aeriana a dat si un comunicat in care a criticat modul in care angajatii companiei au abordat problema. „Situatia putea fi tratata mai bine. Clientii cu tinuta nepotrivita nu vor avea voie sa calatoreasca daca nu isi schimba tinuta, iar daca acestia nu au aceasta posibilitate vor fi dati jos din avion”, a spus un reprezentant al companiei.


loading...