O TÂNĂRĂ a fost la un PAS de MOARTE la doar o zi după ce a văzut un punct roşu pe picior FOTO

O tânără din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a fost muşcată de unul dintre cei mai veninoşi paianjeni din lume, potrivit Mirror.

15 sept. 2015, 12:40

Courtney Mates, o tânără de 20 de ani, a observat un punct roşu în spatele genunchiului, însă nu i-a dat mare atenţie. Mai mult, ea văzuse păianjenul în casă, însă nu l-a luat în seamă.

Citeşte şi Un bărbat a luat 35 de pastile de Viagra într-o singură oră. Reacţia uimitoare a soţiei FOTO

Dimineaţa următoare, ea a văzut că punctul roşu se umflase şi devenise dureros la atingere. Ignorând în continuare simptomele, fata s-a dus la serviciu, unde i-a cerut unei asistente să-i dea un antihistaminic. Cu toate acestea, două ore mai târziu, Courtney a început să aibă ameţeli şi a intrat în şoc anafilactic.

Paramedicii mi-au făcut o injecţie cu adrenalină pentru că începusem să mă sufoc şi-mi simţeam pieptul încleştat. Următoarele două zile m-am simţit atât de epuizată încât nu am putut să mă ridic din pat„, îşi aminteşte tânăra.

Citeşte şi Descoperirea TRAUMATIZANTĂ făcut de o tânără despre iubitul ei de doi ani: Când făceam sex, mă lega la ochi

Ulterior s-a descoperit că fata fusese muşcată de unul dintre cei mai veninoşi păianjeni care se găsesc în Marea Britanie şi care sunt adeseori confundaţi cu „văduva neagră”.