O tânără acuză medicii unei maternităţi că i-au FURAT copilul. Vezi bizara explicaţie dată de spital

O tânără din Brazilia a acuzat medicii că i-au furat copilul nou-născut din pântece, după ce aceasta a fost anesteziată în timpul unei operaţii de cezariană. Ulterior, doctorii i-au spus tinerei că a avut sarcină psihogenă, cu toate că ea efectuase mai multe controale în cursul celor nouă luni şi i se spusese că totul este în regulă.

19 feb. 2013, 19:32
O tânără acuză medicii unei maternităţi că i-au FURAT copilul. Vezi bizara explicaţie dată de spital

După ce s-a trezit din cezariană, femeia a primit o veste tragică. În loc să îşi strângă în braţe fetiţa, doctorii i-au spus că nu a fost niciodată gravidă, potrivit NY Daily News.

Layane Cardoso Santos, de 19 ani din Sao Paolo, crede că doctorii i-au furat copilul în timp ce ea era anesteziată. După efectuarea unei operaţii de cezariană, personalul spitalului a diagnosticat-o cu o sarcină psihogenă, spunând că nu a existat un copil. Femeia a rămas fără cuvinte la aflarea acestei veşti. Ea a început să plângă alături de soţul ei în vârstă de 28 de ani.

Tânăra le-a povest jurnaliştilor cum în cursul lunii decembrie, atunci când era însărcinată de 38 de săptămâni, ea a fost dusă de urgenţă la maternitatea Santa Casa de Maua, din Sao Paulo. Suferind de dureri abdominale şi de pierderi masive de sânge, ea a fost anesteziată, trezindu-se câteva ore mai târziu. În momentul în care a deschis ochii, soţul i-a povestit ceea ce au spus doctorii. Tânăra şi-a pierdut cumpătul şi a început să plângă, mai ales că medicii au înregistrat creşterea copilului şi i-au măsurat bătăile inimii. Mai mult, cu doar câteva săptămâni în urma operaţiei de cezariană, femeia efectuase o ecografie şi aflase că va avea o fetiţă, de peste trei kilograme, cu o înălţime de 42 de centimetri. Layane îi găsise şi un nume copilului, Sofia.

„Soţul meu mi-a spus ceea ce au zis doctorii şi am început să plâng. Am vrut să vorbesc cu doctorul, deoarece intrasem în spital cu un copil în interiorul meu şi am plecat fără el. Nu pot să cred că un copil de peste trei kilograme poate să dispară în acest mod. Eu cred că bebeluşul ori a fost furat, ori el murit în timpul operaţiei, iar doctorii vor să ne spună ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Layane Cardoso Santos.

Leila Salomao, avocatul cuplului, spune că încearcă să descopere înregistrările spitalului cu privire la acest caz. De asemenea, Uesley Lima, doctorul care a a avut grijă de mamă în timpul sarcinii, a declarat că va depune mărturie în favoarea pacientei sale, în cazul în care tânăra se decide să intenteze un proces spitalului.

Un purtător de cuvânt a spitalului a declarat că testele efectuate de doctori au demonstrat faptul că femeia nu avea un bebeluş. Ulterior, e a adăugat că „spitalul îşi rezervă dreptul de a prezenta aceste documente la momentul oportun„.

Citeşte şi: INCREDIBIL. O femeie a născut în stradă şi a fost filmată de camerele de supraveghere VIDEO