O tânără care a încercat să îşi asasineze cea mai bună prietenă îşi face de cap în cluburile din Centrul Vechi

În 2007, la doar 14 ani, o tânără din Drobeta-Turnu Severin, şi-a înjunghiat colega de clasă cu sânge rece, apoi a târât-o în port, ca să o arunce în Dunăre. Astăzi, în timp ce victima ei trăieşte sub coşmarul trecutului, adolescenta care a fost la un pas să devină criminală îşi trăieşte viaţa din plin, în ciuda verdictului dat de judecători.

04 iul. 2015, 12:18

Acum opt ani, Laura Balaci îşi chema cea mai bună prietenă, pe  Isabela Marcu, în portul din Drobeta, sub un pretext oarecare pentru a i se destăinui cu doar câteva momente înainte cum a sustras cheile din apartamentul unui om de afaceri şi a intrat prin efracţie în locuinţa acestuia de unde a furat bijuterii de valoare, verigheta şi câteva obiecte, potrivit Spy News.

Citeşte şi Supravieţuire miraculoasă. O femeie a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etajul 4

Chiar dacă Marcu a promis că nu va spune nimănui cele auzite, tânăra în vârstă de doar 14 ani a scos cuţitul şi a înjunghiat-o fără pic de remuşcare, de 18 ori în abdomen şi de două ori în gât. Ulterior a abandonat-o, a înfăşurat cuţitul într-un ziar, apoi l-a aruncat într-o toaletă. Isabela a rămas într-o baltă de sânge, zbătându-se între viaţă şi moarte. Ca printr-o minune, adolescenta a scăpat din ghearele morţii, fiind salvată de un pescar şi internată într-un spital din Drobeta-Turnu Severin. Acolo, după ce şi-a revenit, a povestit tatălui cele întâmplate şi aşa a ieşit la iveală întregul adevăr despre furtul din locuinţa omului de afaceri.

Cu toate acestea, Laura Balaci nu a primit nicio pedeapsă cu închisoarea, ci doar obligaţii. Mai exact, tânăra judecată pentru tentativă de omor a primit următoarea „pedeapsă”: ea trebuia să studieze la facultate, să nu frecventeze discotecile şi restaurantele şi să nu intre în legătură cu partea vătămată. Mai mult, familia trebuia să îi plătească victimei o sumă modică, cheltuieli judiciare şi de judecată.

Citeşte şi Poliţiştii, în inspecţie la CIMITIR. Vezi ce au căutat oameni legii PRIN CAVOURI VIDEO

Cu toate acestea, în prezent, Laura Balaci nu pare să dea doi bani pe sentința judecătorilor. Ea a absolvit Universitatea Bucureşti, iar acum trăieşte o poveste de dragoste alături de un tânăr. Cu toate acestea, ea îşi încalcă obligaţiile date de către instanţă şi se distrează în cluburile de noapte din Capitală.