O tânără cu CANCER vrea o ŞANSĂ LA VIAŢĂ: „Măcar un an să mai trăiesc”. Cum o poţi ajuta

Ionela are, la cei 33 de ani, o dorință sfâșietoare: să mai trăiască măcar un an de zile. Ionela a fost diagnosticată cu cancer, în urmă cu trei ani, iar în anul 2014, medicii români, dar și cei din Ungaria, i-au dat o veste cumplită, aceea că nu mai are mult de trăit. Totuși, Ionela este decisă să lupte până în ultima clipă. A luat legătura cu medici de la o clinică din Germania care i-ar putea reda șansa la viață, sau cel puțin să i-o prelungească cu cel puțin un an. Pentru asta însă, are nevoie de o sumă colosală de bani, pe care familia ei nu și-o permite, aproximativ 80.000 de euro.

03 feb. 2015, 08:14
O tânără cu CANCER vrea o ŞANSĂ LA VIAŢĂ: „Măcar un an să mai trăiesc”. Cum o poţi ajuta

Ionela Ioviță a aflat că are cancer de col uterin în anul 2012, s-a operat, dar în 2014 medicii i-au spus că boala s-a extins la ovare, potrivit pressalert.ro. A urmat o nouă intervenție chirurgicală, însă peste doar o lună a fost diagnosticată cu cancer abdominal în stadiul cel mai avansat, inoperabil. „Medicii nu mi-au mai dat șanse de viață”, povestește Ionela.

Imediat, tânăra şi familia sa nu au stat pe gânduri și au încercat să găsească soluții. „Acum, în ultimul stadiu al bolii, când medicii nu mi-au mai dat nicio șansă, a apărut o rază de speranță de la o clinică din Germania. Dar, tratamentul este foarte costisitor, un ciclu de trei săptămâni de chimioterapie costă în jur de 20.000 de euro și s-ar putea să fie nevoie de trei sau patru cicluri. Însă, există șanse mari să-mi prelungească viața cu un an, doi sau trei. Sunt cazuri ca ale mele care s-au vindecat complet„, a explicat Ionela Ioviță.

VEZI ŞI: O româncă s-a VINDECAT MIRACULOS de CANCER după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit

Ionela avea planuri mari de viitor. „Trebuia să mă mărit anul acesta. În 31 mai am programat nunta, dar nu știu ce vrea să facă Dumnezeu cu mine. Îmi doresc mult să am copii„, a spus Ionela.

Tânăra din Giroc are un mesaj pentru toți oamenii cu suflet mare: „Mi-e foarte greu să le cer ajutorul oamenilor. Vreau o șansă să trăiesc și eu, îmi doresc să trăiesc, consider că mai am multe lucruri de făcut. Măcar un an să mai trăiesc ar fi suficient, pentru mine contează. Trebuie să încep cât mai repede tratamentul în Germania. Cu cât stau, tot mai mult slăbesc. Sper să am puterea să ajung până în Germania„.

Cei care doresc să o ajute pe Ionela, pot dona bani pe numele ASOCIATIA DORINTA PENTRU VINDECARE Cont: RO06BTRLRONCRT0277663601 Banca: Transilvania, Ag. Calea Lugojului.

Citeşte şi: EMOŢIONANT. Un adolescent a aflat că mai are câteva zile de trăit. Care i-a fost ultima dorinţă