O tânără de 19 ani A MURIT după ce a fost înjunghiată în plină stradă de un adolescent în vârstă de 16 ani

Tânăra de doar 19 ani, care a încercat să își salveze tatăl de la moarte, a plătit cu viața gestul ei. Tânăra a pierdut lupta cu viața în timp ce medicii se chinuiau să o salveze, scrie Bistriteanul. Fata s-a zbătut câteva ore între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiată în plină stradă de un adolescent cu trei ani mai mic. Tragedia a avut loc sâmbătă pe o stradă din Bistriţa, chiar sub ochii tatălui şi a surorii sale.

24 oct. 2015, 12:17
O tânără de 19 ani A MURIT după ce a fost înjunghiată în plină stradă de un adolescent în vârstă de 16 ani
Oribila crimă s-a petrecut în jurul amiezii chiar în centrul Bistriței. Fata, împreună cu sora și tatăl lor se plimbau prin zonă când au dat nas în nas cu tânărul de 16 ani care de o bună perioadă de timp le teroriza pe fete. Tatăl i-a cerut tânărului să le lase pe copile în pace, moment în care, nervos, puștiul a scos un cuțit și a încercat să îl înjunghie pe tatăl fetelor, notează sursa citată.

Tânăra rănită a încercat să îl ferească de lovitura atacatorului și l-a tras de mînă pe tatăl ei, însă a fost nimerită de atacator cu un cuțit în zona abdominală.

Agresorul, un tânăr de 16 ani din Viile Tecii, a fost prins de polițiști, iar arma crimei a fost găsită după o oră de la incident.