O tânără de 21 de ani a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei. Mesajul postat pe Facebook

Paige Chester, o tanara de 21 de ani Marea Britanie, a fost gasita moarta la doar trei zile dupa ce marturisea pe Facebook cat este de fericita.

14 mart. 2017, 07:17
O tânără de 21 de ani a fost găsită fără viaţă în locuinţa ei. Mesajul postat pe Facebook

Sora ei, impreuna cu o prietena, au mers acasa la ea dupa ce au sunat-o de mai multe ori si nu a raspuns. Acolo, cele doua au gasit-o fara viata. Decesul i-a socat pe apropiati, mai ales ca in urma cu 3 zile Paige scrisese pe Facebook ca este extrem de fericita.

„Dupa cea mai grea perioada din viata mea, acum sunt mult mai puternica. Nu as putea fi mai fericita cu viata mea”, a scris fata. Politia nu exclude totusi varianta sinuciderii in acest caz, avand in vedere ca Paige suferise o depresie dupa moartea mamei, in urma cu 4 luni. Tanara chiar ii marturisise unui prieten ca vrea sa fie din nou alaturi de ea.

Dupa moartea lui Paige, apropiatii au lasat pe Facebook mesaje induiosatoare. „Sora mea, te iubesc atat de mult! Stiu ca esti alaturi de mama si asta e tot ce iti doreai. Imi doresc doar sa te fi putut ajuta cumva. Tot ce voi face de acum incolo va fi pentru voi. Sper sa reusesc sa va fac sa fiti mandre de mine”, a scris fratele lui Paige, Shane.