O tânără de 22 de ani a fost prinsă drogată la volan pe un drum din Cluj. Polițiștii i-au făcut dosar penal

O tânără de 22 de ani a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe un drum din Cluj, deşi se afla influenţa unor substanţe interzise. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

12 sept. 2022, 20:52
O tânără de 22 de ani a fost prinsă drogată la volan pe un drum din Cluj. Polițiștii i-au făcut dosar penal

Tânără de 22 de ani a fost oprită duminică de polițiștii Biroului Rutier Dej, pe DN1C.

Citește și A consumat sau nu Victor Slav droguri? Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu spune adevărul: „Un lucru de genul ăsta îți poate schimba total viaţa”

În urma testării acesteia cu aparatul drugtest a fost constatată prezența substanțelor interzise, fiind ulterior condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

„La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 00:10, poliţiştii Biroului Rutier Dej au oprit pentru verificări autoturismul condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, pe DN1C. Testarea acesteia cu aparatul drugtest a indicat prezenţa substanţelor interzise, fiind ulterior condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice”, se arată într-un comunicat emis, luni, de IPJ Cluj.

Conform sursei citate, autoritățile continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe interzise.

Citește și Primul laborator de extragere a cocainei din România, descoperit de procurorii DIICOT în Bihor. Doi cărăuşi columbieni, un israelian ajutaţi de doi români extrăgeau drogurile din cafea