O tânără de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 3. Mama ei a încercat în zadar să o prindă de mână VIDEO

O tânără din Craiova s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Mama ei a încercat în ultimul moment să o oprească, ținând-o de mâini, însă nu a reușit.

07 feb. 2020, 18:33
O tânără de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 3. Mama ei a încercat în zadar să o prindă de mână VIDEO

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Craiova, s-a aruncat de la etajul blocului în care locuieşte, însă a supravieţuit, după ce mai mulţi oameni au întins o pătură şi au reuşit să o salveze.

Din primele informații tânăra în vârstă de 24 de ani s-ar fi hotărât să se arunce de la geam în urma unui episod de depresie. Mama ei a încercat din răsputeri să o țină, însă la un moment dat a cedat, moment în care fiica sa s-a prăbușit în gol. În cădere femeie s-a izbit și de un aparat de aer condiționat. 

Sinucidere la Constanţa. Un tânăr de 24 de ani s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia

La fața locului au ajuns echipajele de poliție, care au constatat faptul că o tânăra de 24 de ani, Craiova, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuiește împreună cu mama să. Mama acesteia ar fi încercat să o împiedice să se arunce de la etaj. Tânăra a fost transportată conștientă la spital. Poliția a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului.

Momentul în care tânăra s-a aruncat a fost surprins de un tânăr cu telefonul mobil şi transmis live pe Facebook.