O tânără de 25 de ani a făcut prăpăd pe şosea din cauza vitezei. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

O femeie de 32 de ani şi-a pierdut viaţa şi trei persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri seara pe un drum judeţean din comuna hunedoreană Beriu, în apropiere de Orăştie, după ce două autoturisme s-au tamponat frontal într-o curbă din cauza unei şoferiţe care nu a adaptat viteza la carosabilul umed.

21 mart. 2018, 19:55
O tânără de 25 de ani a făcut prăpăd pe şosea din cauza vitezei. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

O femeie de 25 de ani nu a adaptat viteza maşinii la condiţiile de drum şi a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin un autoturism condus de o şoferiţă de 30 de ani.

„În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto şi a unei pasagere de 32 de ani din autoturismul care a produs accidentul rutier. Pasagera de 32 de ani a decedat. De asemenea, a fost rănit uşor un pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Conform medicului Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, victimele accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Orăştie.

Femeia care a decedat a fost preluată de medici în stop cardio-respirator, cu suspiciune de fractură a coloanei vertebrale la nivel cervical. Celelalte victime au suferit fracturi la mâini şi picioare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal.