O tânără de 28 de ani, doctorand în psihologie, s-a aruncat de pe bloc. Vezi ce spunea pe Facebook

O tânără de 28 de ani, doctorand și consilier psihologic, a decis să-și pună capă zilelor și s-a aruncat în gol, de pe un bloc înalt de 15 metri. Femeia a murit la impactul cu solul.

17 aug. 2015, 14:22
O tânără de 28 de ani, doctorand în psihologie, s-a aruncat de pe bloc. Vezi ce spunea pe Facebook

Tragedia a avut loc sâmbătă noapte, în Mărăști, județul Cluj. Puseul de furie și deznădeje a fost cauzat de o ceartă cu prietenul ei. Supărată, a făcut câteva ture urcat-coborât cu liftul unui bloc, până când a fost observată de locatari, care, dându-și seama de starea tinerei, au încercarcat să o facă să iasă. Femeia a luat-o la fugă pe scări, țipând la oameni, a ajuns pe bloc și, fără să stea pe gânduri, s-a aruncat. Medici chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Dincolo de tragedia în sine, un mesaj postat de tânără pe wall-ul propriu de Facebook cu câteva zile înainte denota, în pofida faptelor ulterioare, multă speranță și încredere în viitor. „A trecut puțin mai mult de un an de când am început să profesez și îmi pregătesc dosarul care îmi va atesta în mod oficial calitatea de consilier psihologic autonom. Dar mult mai importantă decât un titlu este călătoria inițiatică extraordinară prin care am trecut pentru a ajunge aici – și simt că m-am dezvoltat într-un an cât alții în șapte, lucru care mă uimește și mă face să mă simt, în mod paradoxal, umilă. Iar călătoria este abia la început! Ca semn al recunoștinței mele pentru tot ceea ce am avut plăcerea de a învăța și pentru că realizez că sunt încă multe lucruri pe care le pot învăța și multe persoane pe care le pot ajuta, ofer oricărei persoane, cuplu sau grup o ședință de consiliere gratuită. Viitorul ascunde lucruri minunate!’, scria Ligia pe Facebook, acum 11 zile. Ea era acum doctorand la Facultatea de Psihologie din cadrul UBB.