O tânără din Tg. Jiu şi-a făcut operaţii estetice de mii de euro fără să plătească. Cum a umilit-o medicul ţepuit

Si-a făcut operaţii estetice de 2.500 de euro, dar, când să plătească intervenţiile, a preferat să fugă din clinică în halat. Este isprava unei tinere care şi-a aranjat posteriorul pe banii chirurgului estetician. Acum, medicul a rămas cu paguba, dar ca să o facă de râs, i-a postat forografiile pe contul său de socializare.

06 nov. 2016, 10:33
O tânără din Tg. Jiu şi-a făcut operaţii estetice de mii de euro fără să plătească. Cum a umilit-o medicul ţepuit

E plina de momente neprevazuta meseria de doctor, insa unele situatii ii lasa muti chiar si pe medici. De curand una din pacientele esteticianului Victor Scwartz a fugit din spital, fara sa plateasca.

„Am intrat, am facut operatia. Liposuctie si inca o interventie in fese, adica un posterior mai bombat un pic. Si dusa a fost. Si-a lasat pantofii acolo. A zis ma duc jos sa ma vad cu sotul si-i dam dr Schwartz….si dusa a fost. Si-a lasat pantofii acolo, cizme „, a spus Victor Scwartz, potrivit kanald.ro.

Medicul povesteste ca inca de la inceput pacienta in varsta de 23 de ani i-a ridicat ceva suspiciuni, insa nu le-a acordat prea multa atentie.

„In ziua operatie, cand trebuia sa o operez am fost acolo la 8. Am asteptat 9, 10, mi-a dat mesaj ca intarzie, i-am spus ca nu mai putem astepta pentru ca mai am alte operatii, iar cand a ajuns, dupa vreo 5 ore, i-am spus ca-mi pare rau, dar nu mai pot sa te operez”, a spus acesta. .

I-a cerut sa achite costul interventei, insa tanara a avut replica la ea.

„I-am spus ca trebuie achitat inainte, mi-a zis ca sotul are banii in franci si l-am trimis sa ii schimbe in euro sau in lei”, spune Victor Scwartz.

Medicul a zis ca n-are rost sa astepte asa ca si-a vazut de treaba.

„Am intrat, am facut operatia. Liposuctie si inca o interventie in fese, adica un posterior mai bombat un pic”.

O astfel de operatie costa 3500 de euro, insa tanara a avut parte de o reducere. Chiar si asa, cand a venit momentul platii… a mai venit randul unei alte amanari.

„A avut o urgenta, s-a intors inapoi in Tragu Jiu si trebuie sa vina pe seara, am sunat-o si mi-a zis ca maine dimineata o sa vina”.

Suparat ca a fost pacalit, medicul a postat pe facebook fotografii cu tanara care i-a tras teapa. Vestea a circulat rapid, iar la scurt timp a primit un telefon. 

Citeşte mai mult pe kanald.ro.