O tânără gravidă în luna a opta, rănită într-un accident rutier VIDEO

Gravidă de 17 ani la spital în stare gravă după un accident, la Tulcea. Maşina în care se afla tânăra mamă a intrat într-un autoturism ce nu a acordat prioritate. La spital a ajuns şi şoferiţa vinovată.

18 iun. 2015, 10:18
O tânără gravidă în luna a opta, rănită într-un accident rutier VIDEO

Accidentul s-a petrecut la marginea oraşului Tulcea, informează România TV. Tânăra de 17 ani, gravidă în luna a opta, mergea la medic împreună cu încă două persoane când o şoferiţă a întors brusc în faţa maşinii lor.

„Ne-a tăiat calea. În maşină mai aveam două persoane, pe locurile din spate”, a spus şoferul. Şoferiţa care nu le-a dat prioritate oamenilor are 19 ani şi voia să intre cu maşina în parcarea unui bar.

Citeşte şi Preot mort într-un accident de circulaţie, chiar în ziua în care împlinea 37 de ani

„O femeie nu s-a orientat, nici măcar nu s-a asigurat şi într-o fracţiune de secundă a trecut în faţa noastră”, a spus o femeie din maşina al cărei şofer nu a avut nicio vină. 

Atât gravida, cât şi şoferiţa vinovată au ajuns la spital. Tânăra însărcinată a fost aşteptată de o echipă de medici care au evaluat imediat starea ei de sănătate şi a pruncului. „La noi s-a prezentat o victimă de 17 ani, gravidă în luna a opta, care prezenta traumatism cranian, traumatism toracic şi traumatism abdominal”, a declarat Dumitru Vâlcu, medic. 

Poliţiştii au deschis o anchetă.