O tânără, în stare critică după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină

O tânără este în stare critică după ce, joi, în timp ce se deplasa regulamentar pe trotuar, într-o zonă centrală a municipiului Constanţa, a fost lovită de un autoturism care a părăsit carosabilul pentru a evita coliziunea cu o altă maşină.

17 oct. 2013, 12:07
O tânără, în stare critică după ce a fost lovită pe trotuar de o maşină

În urma impactului, tânăra a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public, iar autoturismul pătruns pe trotuar a lovit un semafor, acesta fiind doborât la pământ, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, accidentul s-a produs după ce şoferul unei autoutilitare staţionate pe un trotuar a plecat de pe loc fără să se asigure, intrând pe carosabil. Pentru a evita coliziunea cu acesta, conducătorul unei alte maşini a efectuat un viraj, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe un alt trotuar, accidentând-o grav pe tânăra în vârstă de 27 de ani.

Între cele două autovehicule nu a existat impact.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că şoferii implicaţi nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot joi, pe un bulevard din centrul Constanţei, o femeie de 43 de ani a fost rănită după ce a fost lovită de un autovehicul în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Citeşte şi Accident TERIBIL pe DN 1. Un vitezoman cu BMW a lovit un microbuz. Două persoane sunt rănite