O tânără mamă a avut parte de un sfârşit îngrozitor. Ce i-a făcut soţul, care credea că are o aventură cu un prieten de pe Facebook

O femeie a căzut victima soțului său, din cauza geloziei. A avut parte de un sfârșit îngrozitor, din cauza unui motiv uluitor.

19 iun. 2019, 10:07
O tânără mamă a avut parte de un sfârşit îngrozitor. Ce i-a făcut soţul, care credea că are o aventură cu un prieten de pe Facebook

Femeia a fost arsă de vie atunci când a încercat să își împiedice soțul să dea foc casei în care se aflau copiii săi, scrie wowbiz.ro.

Loas Sreyne și-a găsit sfârșitul după ce soțul Prum Tam a început să o bănuiască de infidelitate cu un prieten de pe Facebook.

Citeşte şi Femeie snopită în bătaie de un vecin după ce aceasta l-a rugat să lase muzica mai încet

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital în stare gravă, în timp ce femeia în vârstă de 32 de ani s-a stins din cauza rănilor severe suferite.

Prum a turnat petrol în casa lor din Bali, iar femeia a încercat disperată să ia sticla de gaz din mâna bărbatului, însă a ajuns să își toarne pe ea gazul, care a luat foc în scurt timp.

Deși a fost dusă la spitalul din apropiere, iar medicii i-au acoperit întregul corp cu bandaje, femeia a murit la scurt timp.

Tam, care lucrează la o grădină zoologică din Cambodia a încercat să își ia viața cu ajutorul unei macete, însă a fost salvat la timp.

Cei doi copii pe care îi au împreună cei doi au fost scoși din casa în flăcări de către vecini și salvați.
Șeful secției de poliție care anchetează cazul crede că Tam a crezut că este înșelat cu un bărbat de pe Facebook și că se întâlnea cu acesta pentru a întreține raporturi sexuale.

Acesta ar fi bătut-o înainte de a foc casei, iar femeia i-ar fi cerut divorțul.