O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok. Clipurile cu milioane de vizualizări VIDEO

O tânără din Ucraina, refugiată într-o sală de sport din Galaţi, face furori pe TikTok cu două clipuri în care a arătat felul în care este tratată de români.

15 mart. 2022, 16:20
O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok. Clipurile cu milioane de vizualizări VIDEO
O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok

O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok. Tânăra a postat primul clip acum o săptămână, ăn ziua în care a ajuns în sala de sport a Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Galați.

O tânără refugiată din Ucraina la Galați face furori pe TikTok. Clipurile cu milioane de vizualizări

În clip se poate observa cum sala de sport a colegiului din Galaţi este plină cu paturi, scaune şi mese, dar şi numeroase femei şi copii care au primit adăpost. Refugiații au la dispoziţie mâncare, apă, haine şi produse de îngrijire personală. Mai mult, sala de sport dispune inclusiv de un loc de joacă pentru copii, anunţă Antena 3.

Câţi bani primesc de la stat cei care găzduiesc refugiaţi din Ucraina. Suma alocată de Guvern pentru hrana zilnică a unui om

Încurajată de succesul clipului, care a strâns peste 3,5 milioane de vizualizări şi a primit peste 550.000 de aprecieri, tânăra a mai postat un clip, cu 1,3 milioane de vizualizări şi peste 150.000 de aprecieri, în care a arătat cum sunt trataţi refugiaţii ucraineni.

@valleorie Romania I LOVE YOU thank you very much❤️ #ukraine #🇺🇦 ♬ original sound – Style Points

Potrivit datelor statistice ale Poliţiei de Frontieră, de la declanşarea războiului în Ucraina şi până la data 14 martie, ora 24:00, în România au intrat 425.786 de cetăţeni ucraineni. Dintre aceştia, conform lui Marius Budăi, 223 de persoane venite din Ucraina s-au şi angajat în ţara noastră!

@valleorie Thank you, Galați 🙏🏻❤️ #ukraine #🇺🇦 ♬ Che La Luna – Louis Prima