O tânără româncă de 18 ani a fost dată dispărută în Italia. Mama: „Vă rog, ajutați-ne să o găsim!”

O tânără româncă de 18 ani, rezidentă în localitatea Omignano Scalo, provincia Salerno, Italia, a dispărut în urmă cu câteva zile.

17 ian. 2024, 16:59
O tânără româncă de 18 ani a fost dată dispărută în Italia. Mama: „Vă rog, ajutați-ne să o găsim!”

Update. Andreea Denisa a fost găsită de autoritățile italiene.

Știre inițială

Mama româncei a lansat un apel către comunitatea din Italia pentru a o ajuta să-și găsească fiica cât mai repede.

„Vă rog, ajutați-ne să o găsim!”, a spus mama tinerei.

Citește și Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din Slatina

Andreea Denisa a fost văzută ultima dată în jurul orei 8:00, în stația de autobuz din Vallo Scalo, aproape de liceul „Ancel Keys” pe care îl frecventează. Descrierea fizică a fetei este detaliată: are păr blond, înălțime de 1.60 m, iar în dimineața dispariției era îmbrăcată cu o geacă neagră, pantaloni negri și avea un rucsac de culoare violet. Andreea poartă ochelari.

Mama fetei a spus că ultima dată a vorbit cu ea în jurul orei 10:00, când fiica ei a spus că e la școală. Această informație s-a dovedit a fi falsă.

„Nu a fost deloc la școală astăzi”, a spus mama îngrijorată. Mai mult, Andreea nu a fost nici în autobuzul de ora 14:00, pe care îl lua de obicei pentru a se întoarce acasă, la Omignano Scalo.

Tânăra nu a răspuns la telefon, motiv pentru care îngrijorările au crescut. Avea toate documentele la ea, dar nimeni nu știa unde era.

Familia, prietenii și autoritățile locale au făcut eforturi mari pentru a găsi-o cât mai repede posibil.

Cine a văzut-o sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată secție de poliție. De asemenea, mai poate fi contactată mama tinerei, la numărul de telefon: 339 151 5215 sau fratele, Emanuel, la numărul: 347 950 5628.

Citește și Povestea lui Eduard, elevul din Bozna care face naveta zilnic pentru a urma liceul, studiază robotica și muncește în timpul liber