Cazul Caracal poate avea un final fericit. O tânără şi-a regăsit părinţii după 20 de ani. Aceasta fusese răpită

Iulia Gorina a fost furată din tren atunci când avea doar 4 ani. Aceasta călătorea împreună cu tatăl ei din Minsk, Belarus, către Asipovichi, Rusia. Bărbatul a adormit şi când s-a trezit fiica sa nu mai era lângă el.

08 oct. 2019, 12:10
Cazul Caracal poate avea un final fericit. O tânără şi-a regăsit părinţii după 20 de ani. Aceasta fusese răpită

Cazul Caracal a avut un corespondent cu final fericit în Belarus. Copila a fost răpită de un cuplu care se ascundea de poliție, iar micuţa a ajuns într-un orfelinat, de unde a fost înfiată, scrie libertateapentrufemei.ro.

Citeşte şi O adolescentă a dispărut în Olt, dar cazul nu a fost făcut public de centrul de plasament, pentru că „nu avem această obligaţie”

A ajuns la o familie buna şi a avut o copilărie și adolescență fericite, dar întotdeauna și-a pus întrebarea unde sunt și ce fac părinții ei.

Abia când în viața ei a apărut Ilia Kryukov, iubitul ei în vârstă de 31 de ani, a îndrăznit să spere că, într-o zi, i-ar putea cunoaște. După o veritabilă muncă de detectiv, acesta a reușit să-i găsească părinții biologici. Recent, cei trei s-au revăzut, iar emoțiile nici nu pot fi traduse în cuvinte.

Un test ADN a confirmat faptul că era vorba despre fiica pierdută a lui Viktor și Liudmila Moiseenko. Tatăl, aproape în genunchi, i-a cerut iertare fiicei că a pierdut-o din ochi și că, astfel, destinul ei a fost schimbat.

S-a crezut că părinții au ucis-o

Acum în vârstă de peste 50 de ani, părinții ei au căutat-o în toată această perioadă. La fel poliția locală. La un moment dat chiar s-a luat în calcul varianta ca părinții ei să o fi ucis.

În 2017, cei doi au fost supuși unui test cu detectorul de minciuni, pe care l-au trecut fără probleme.

Fata își amintește vag despre o călătorie cu trenul, dar era prea mică să înțeleagă ceva. Poliția din orașul unde a ajuns, adusă de cuplu, i-a căutat în zadar părinții. În cele din urmă, a ajuns într-un orfelinat și apoi în casa lui Oleg și Irina, care întotdeauna și-au dorit o fiică, dar nu au putut să o aibă.

„Testul ADN a dovedit că e fiica noastră, dar pentru noi a fost clar de cum am văzut-o. Semănăm foarte mult”, au spus părinții biologici când au văzut-o pe Iulia.

Fata a fost găsită la circa 800 de kilometri de Asipovichi, orașul în care ar fi trebuit să ajungă cu tatăl ei, cu ani în urmă.