O tânără strânge bani pentru a-i pune fetiţei sale SILICOANE: Ştiu că o să îmi mulţumească mai târziu FOTO

O femeie de 22 de ani, mama unui bebeluş de doar patru luni, a recunoscut că a început să strângă bani pentru a-i oferi copilei sale operaţii estetice atunci când va creşte, dorind ca fiica sa să îi calce pe urme şi să devină model atunci când va creşte.

29 sept. 2013, 14:32

La 22 de ani, Emily Bramley are o fetiţă de patru luni pe nume Maddie. Cu toate că în prezent este doar un bebeluş şi vor trece ani de zile până va realiza ce înseamnă operaţiile estetice şi siliconul, mama a povestit tabloidului The Sun că a început deja să pună bani deoparte pentru înfrumuseţarea artificială.

Citeşte şi O BLONDĂ cu o SINGURĂ DORINŢĂ cerşeşte pe STRADĂ: Nu sunt BOSCHETARĂ, dar sunt SINCERĂ VIDEO

Astfel, în timp ce alţi părinţi strâng bani pentru facultate, Emily spune că fiica ei va avea nevoie de silicoane şi implanturi în fese dacă vrea să reuşească în cariera de model. Până acum, ea are deja strânşi 1.000 de lire, după ce nu şi-a mai cumpărat haine noi pentru o perioadă.

Dacă implanturile mamare sau cele din fese sunt lucruri de care va avea nevoie, eu o so ajut. Modellingul este un job grozav. Ştiu că Madie îmi va mulţumi atunci când va creşte„, a povestit femeia, după ce a recunoscut că trecerea de la cupa a la cupa DD i-a adus succesul în modă.

Citeşte şi Mărturia unei tinere: Silicoanele au salvat-o de glonţul mortal al iubitului ei