O tânără superbă îşi caută soţ bogat. Răspunsul neaşteptat pe care i l-a dat un bancher FOTO

O tânără de 25 de ani a postat un anunţ pe internet prin care îşi căuta un soţ bogat. Ea îi întreba pe bărbaţii cu bani cum poate să îi cucerească, însă a primit un răspuns neaşteptat de la un bancher.

17 apr. 2014, 18:07
O tânără superbă îşi caută soţ bogat. Răspunsul neaşteptat pe care i l-a dat un bancher FOTO

„Sunt sinceră cu voi. Anul acesta împlinesc 25 de ani. Sunt foarte drăguţă, sunt stilată şi am gusturi bune. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care are un salariu anual de peste 500.000 de dolari. Să ştiţi că nu sunt lacomă – un salariu anual de 1 milion de dolari este considerat de clasă mijlocie în New York. Cerinţa mea nu este mare. Este cineva pe forumul acesta care are un venit anual de peste 500.000 de dolari? Sunteţi toţi căsătoriţi? Voiam să întreb: ce pot face să mă căsătoresc cu o persoană bogată ca voi?”, a scris tânara pe internet.

Ea a primit un răspuns inedit din partea directorului executiv al companiei JP Morgan.

„Dragă domnişoară Drăguţă,

Ţi-am citit anunţul cu interes. Cred că sunt multe fete acolo care au întrebări similare cu ale tale. Permite-mi să îţi analizez situaţia ca un investitor profesionist. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari, ceea ce îndeplineşte cerinţa ta, aşa că sper să nu crezi că îmi pierd timpul. Din punctul de vedere al unui om de afaceri, este o decizie proastă să mă căsătoresc cu tine. Răspunsul este foarte simplu, lasă-mă să îţi explic.

Lăsând deoparte detaliile, ceea ce încerci tu să faci este un schimb de frumuseţe contra bani. Persoana A aduce frumuseţea, persoane B plăteşte pentru ea. Este o mare problemă aici: frumuseţea ta va dispărea, dar banii mei nu se vor duce fără un motiv bun. Chestia e că venitul meu va creşte de la an la an, dar tu nu vei fi mai frumoasă an după an.

Din punct de vedere economic, eu sunt în apreciere, tu eşti în depreciere. Nu este doar o depreciere normală, ci una exponenţială. Dacă aceasta este singura ta calitate, valoarea ta va fi mult mai scăzută peste 10 ani.

(…)

Cine are venituri de peste 500.000 de dolari pe an nu este un prost. Noi doar am ieşi cu tine, dar nu ne-am căsători cu tine. Te sfătuiesc să renunţi în a mai căuta indicii pentru a te căsători cu un bărbat bogat. Şi, apropo, ai putea să devii chiar tu persoana bogată cu un venit de peste 500.000 de dolari pe an. Aşa ai şanse mai mari decât să găseşti un bogat prost. Sper să te ajute1″, i-a scris directorul.