Încă o tragedie care aminteste de cazul Caracal. Tânăra a fost violată şi arsă de vie. Care au fost ultimele sale cuvinte

Resturile carbonizate ale unui medic veterinar din India, care fusese dată dispărută, au fost descoperite sub o pasarelă. Tânăra a fost răpită și violată în drum spre locul de muncă, faptul zguduind societatea indiană.

29 nov. 2019, 08:42

Priyanka Reddy avea 26 de ani şi a suferit o pană la una dintre roţile motocicletei cu care se deplasa spre spitalul pentru animale unde lucra. S-a întâmplat miercuri, în oraşul Shamshabad, unde un grup de bărbați s-a oferit să o „ajute” , după cum a declarat sora acesteia, Bhavya. Cele două au vorbit ultima oară miercuri seara, fără să-şi poată închipui că va fi pentru ultima oară.

În timpul ultimei lor convorbiri telefonice, Priyanka i-a mărturisit surorii sale că este speriată şi că este blocată într-o zonă necunoscută, unde sunt mai mulți bărbați și camioane parcate în apropiere. Bhavya i-a spus Priyankăi că ar fi mai bine să lase motocicleta acolo şi să meargă la cea mai apropiată staţie de taxi, însă se pare că nu a mai apucat să facă acest lucru.

Cadavrul a fost descoperit joi dimineață de către localnici, iar familia nu a putut-o identifica decât printr-un lanţ pe care îl purta. „Bănuim că a fost udată de kerosen și arsă„, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Uciderea tinerei a provocat un val de indignare în toată India, milioane de mesaje de răzbunare fiind postate pe reţelele de socializare.