O tătăroaică este CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din Rusia GALERIE FOTO

Elmira Abdrazakova a câştigat concursul Miss Rusia 2013. În vârstă de 18 ani, frumoasa născută din mamă rusoaică şi tată tătar nu a avut însă prea multe motive de bucurie după ce a fost încoronată, întrucât s-a transformat în ţinta mai multor atacuri legate de etnia sa.

06 mart. 2013, 18:35

Elmira Abdrazakova va reprezenta Rusia la concursurile Miss World şi Miss Universe din acest an şi ar fi fost de aşteptat ca toţi compatrioţii să fie mândri de ea. În ciuda frumuseţii sale şi a faptului că este considerată Angelina Jolie a Rusiei, Elmira şi-a văzut, însă, bucuria stricată de mai multe atacuri care vizau faptul că este pe jumătate tătăroaică.

După ce a primit numeroase mesaje în care i se spunea că, din moment ce nu este rusoaică „pură”, nici nu ar fi trebuit să i se permită să participe la concurs sau alte insulte de natură etnică, Abdrazakova a decis să-şi suspende paginile de pe reţelele de socializare „pentru a evita agravarea situaţiei”.

Totuşi, în ciuda reacţiilor negative ale publicului, Elmira Abdrazakova a câştigat concursul Miss Rusia 2013 datorită frumuseţii sale ieşite din comun şi a altor calităţi despre care membrii juriului au considerat că o fac demnă să reprezinte ţara la nivel înalt.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO