O tânără de 21 de ani, şantajată de iubit cu imagini compromiţătoare

O tânără în vârstă de 21 de ani din Arad a fost șantajată de fostul iubit din Oradea după ce acesta a fotografiat-o în ipostaze provocatoare.

02 aug. 2015, 11:40
O tânără de 21 de ani, şantajată de iubit cu imagini compromiţătoare

Au avut o relație amoroasă, iar după ce s-au despărțit iubitul a început să o șantajeze. Tânăra s-a lăsat convinsă de iubitul ei din Oradea să fie fotografiată nud. Fotografiile compromițătoare au rămas în posesia iubitului. Problemele au început pentru arădeanca în vârstă de 21 de ani în momentul în care s-a despărțit de bărbatul în vârstă de 41 de ani.

Fostul iubit a contactat-o pe tânără spunându-i că a fost nevoit să dea 20.000 de euro unui bărbat care a intrat în posesia pozelor compromițătoare pentru ca acesta din urmă să nu le publice pe internet. Fostul iubit i-a cerut tinerei să-i returneze cei 20.000 de euro, propunându-i ca plata banilor să se facă și în rate. Arădeanca i-a dat fostului iubit 2.000 de lei și o tabletă, iar când bărbatul a început să facă presiuni și pentru restul banilor, tânăra a făcut plângere la IPJ Arad.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, în cursul acestei săptămâni, de către o tânără, de 21 de ani, din Arad, despre faptul că un bărbat, pe care l-a cunoscut prin intermediul unei reţele de socializare de pe internet, i-ar fi solicitat 20.000 de dolari, în schimbul nepublicării de către o altă persoană, un prieten fictiv al celui în cauză, a unor fotografii compromiţătoare cu aceasta, bani pe care bărbatul ar fi susţinut că i-ar fi dat în numele ei persoanei respective”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Sâmbătă, 1 august, polițiștii au organizat un flagrant. În momentul în care tânăra s-a întâlnit cu fostul iubit în municipiul Oradea și i-a dat 1.000 de lei, oamenii legii l-au prins. Bărbatul a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de șantaj și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.