O VACĂ SACRĂ indiană a prezis câştigătoarea FINALEI Ligii Campionilor. Vezi pe cine a ales

O vacă sacră indiană a prezis vineri că Bayern Munchen va învinge Borrusia Dortmund în finala Ligii Campionilor, care se va disputa sâmbătă pe stadionul londonez Wembley.

24 mai 2013, 17:22
O VACĂ SACRĂ indiană a prezis câştigătoarea FINALEI Ligii Campionilor. Vezi pe cine a ales

Vaca, botezată Geeta, a fost supusă unei probe chiar în curtea ambasadei germane la New Delhi. Ea a fost pusă în faţa a două cutii cu mâncare ce purtau emblema celor două cluburi şi a trebuit să aleagă una dintre ele. Vaca a ezitat pentru câteva secunde, dar în final a ales cutia cu Bayern Munchen, potrivit Agrepres.

Citeşte şi Liga Campionilor, peste 50 de ani de momente memorabile. Cele mai frumoase 10 finale din istorie

Această probă s-a desfăşurat chiar la iniţiativa ambasadorului german în India, care a invitat la sediul misiunii diplomatice tineri şi ziarişti pasionaţi de sport. Ea aminteşte de prezicerile celebrei caracatiţe Paul din timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud, în anul 2010. Caracatiţa a servit de atunci drept exemplu, mulţi folosind alte animale pentru predicţii de acest fel în competiţiile ulterioare.

Citeşte şi Elefănţica Nelly ştie cine va câştiga Liga Campionilor. Vezi care este predicţia sa VIDEO

Religia hindusă, majoritară în India, consideră vaca un animal sacru, iar vacile sunt o privelişte obişnuită prin oraşele indiene, unde se pot plimba în voie fără să fie deranjate.