O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată de polițiști. Tânăra a fost amendată cu 500 de lei

O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată în stradă, femeia a refuzat să se legitimeze și a încercat să fugă. Totul s-a întâmplat în Sectorul 1 al Capitalei.

05 feb. 2021, 16:35
O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată de polițiști. Tânăra a fost amendată cu 500 de lei

O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată de polițiști. Femeia a refuzat să se legitimeze, iar oamenii legii i-au pus cătușele și au dus-o la secția de poliție unde au amendat-0 cu suma de 500 de lei.

În această după-amiază, pe rețelele de socializare a apărut un clip video în care se vede cum un agent de politie reușește, cu dificultate, să încătușeze o vânzătoare de ghiocei pe stradă.

Citește și: Asasinul liderului Clanului Sadoveanu, prins în Mexic. El era motivul pentru care românii au fost blocaţi

O vânzătoare de ghiocei a fost încătușată de polițiști

„La 30 ianuarie, a.c., în jurul orelor 17:00, un echipaj al Secției 2 Poliție a observat, în trafic, pe raza Sectorului 1, mai exact în apropierea DN1, o tânără care apela la mila publicului. Polițiștii au încercat să o legitimeze, moment în care tânăra a luat-o la fugă. Un polițist a plecat în urmărirea acesteia, a reușit să o prindă la câteva străzi distanță de la locul unde aceasta apela la mila publicului. Femeia a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condusă la sediul subunității unde a fost amendată cu 500 de lei”, a transmis Romanescu la Antena 3.

Vânzătoarea în vârstă de 21 de a fost amendată cu suma de 500 de lei și are termen de 15 zile pentru a plăti jumătate din minimul amenzii.  În plus, a fost declanșată o anchetă pentru a verifica dacă s-a intervenit după protocol în incident.

O bunică şi nepoţelul de şase ani, atacaţi de doi câini

O bunică şi nepoţelul de şase ani au fost atacaţi de doi câini scăpaţi de stăpân. Incidentul s-a petrecut în Arad. Femeia s-a pus în faţa câinelui pentru a-şi salva nepotul şi a fost rănită grav. Incidentul s-a petrecut la Arad. Cei doi câini au fost scăpaţi de stăpân din curte.

Femeia în vârstă de 66 de ani a fost rănită grav după ce s-a pus în faţa câinelui pentru a-şi salva nepoţelul de şase ani. La locul atacului au intervenit un echipaj de Jandarmerie și un echipaj de ambulanță.

„Proprietara unui imobil (…) a deschis poarta pentru a conduce spre ieșire un membru de familie, iar în acel moment, din curtea imobilului, au ieșit doi câini de talie medie și s-au năpustit asupra femeii și copilului aflați la plimbare. Aceasta a încercat să-și apere nepoțelul punându-se în fața câinilor agresivi. Unul dintre câini a mușcat-o provocându-i o leziune la nivelul șoldului. Cei doi câini au fost imobilizați de către proprietară și introduși în curtea imobilului”, transmite, vineri, Jandarmeria Arad.