O vedetă a câştigat 12 milioane de dolari peste noapte. A postat acest mesaj pe Twitter şi s-a trezit mult mai bogată

Celebra realizatoare și producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey, cunoscută și pentru succesul ei în afaceri, a înregistrat recent un nou record: a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relatează joi ziarul belgian ”Le Soir”.

29 ian. 2016, 09:55
O vedetă a câştigat 12 milioane de dolari peste noapte. A postat acest mesaj pe Twitter şi s-a trezit mult mai bogată

Celebra realizatoare și producătoare de televiziune americană Oprah Winfrey, cunoscută și pentru succesul ei în afaceri, a înregistrat recent un nou record: a câștigat peste 12 milioane de dolari cu un simplu mesaj pe Twitter, relatează joi ziarul belgian „Le Soir”.

Ducând de mulți ani o luptă — promovată și cunoscută la nivel planetar — cu kilogramele în plus, ea urmează în prezent programul de slăbit „Weight Watchers” și își difuzează comentariile legate de această experiență pe rețelele sociale, unde are milioane de fani.

Deținătoare a unui veritabil imperiu, estimat de revista Forbes la peste trei miliarde de dolari, vedeta a postat marți, pe Twitter, o scurtă înregistrare video în care anunța că a pierdut 12 kilograme deși nu a renunțat la pâine.

Citeşte mai mult pe showbizreport.ro