O vedetă a lui Real Madrid a plătit 8.000 de euro pentru a face sex o prostituată transsexual

O belgiancă în vârstă de 29 de ani, care în urmă cu cinci ani a suferit o operaţie de schimbare de sex, susţine că internaţionalul francez al lui Real Madrid, Karim Benzema, şi un prieten al acestuia au plătit-o pentru a face sex cu ea.

24 sept. 2013, 10:51

Site-ul belgian sudinfo.be a publicat o informaţie care dă peste cap lumea fotbalului, susţinând că internaţionalul francez Karim Benzema a plătit suma de 8.000 pentru a-şi petrece două nopţi cu o prostituată transsexual.

Într-un interviu acordat site-ului, persoana în cauză, Victoria Dorval, în vârstă de 29 de ani, spune că fotbalistul lui Real Madrid a contactat-o de două ori, mai întâi oferindu-i 2.000 de euro, iar apoi 6.000. „Ştia despre operaţia pe care am făcut-o şi mi-a spus că nu-l deranjează, ba dimpotrivă„, a povestit Victoria Dorval, care a făcut sex, pentru 3.000 de euro, şi cu un prieten al lui Benzema, rapper-ul Booba.

E normal să nu vrea să recunoască niciunul dintre ei. Le e jenă să se afle că au plătit o prostituată şi, mai ales, un transsexual„, a spus Victoria Dorval.