GEST DISPERAT: A pozat goală pentru a le arăta fanilor că nu este prea slabă

Josie Gibson, o vedetă din Marea Britanie, a pozat dezbrăcată pentru a le demonstra celor care au criticat-o că nu este atât de slabă pe cât se spune în presă. Ea a adăugat că mai doreşte să slăbească, după ce în urmă cu câţiva ani era obeză.

19 feb. 2013, 21:22

Fostă câştigătoare a concursului Big Brother, Josie Gibson a slăbit 40 de kilograme în cursul anului trecut, devenind faimoasă pentru incredibila transformare. Recent, oamenii au început să o critice că a devenit prea slabă, după ce a lansat un DVD cu exerciţii pentru a ajuta şi alte persoane să ajungă la greutatea dorită. Femeia a primit mai multe mesaje pe Twitter, în care oamenii îi recomandau să nu mai slăbească, deoarece va ajunge să arate ca un extraterestru.

Ea a pozat nud pentru revista britanică Heat, adăugând că persoanele care îi spun că este prea slabă sunt ridicoli.

„Mai am anumite părţi ale corpului pe care vreau să le lucrez, vreau să mai slăbesc”, a declarat vedeta în vârstă de 28 de ani, în cadrul interviului.

Ea a început să slăbească după ce a văzut o fotografie în care alerga pe plajă, în costum de baie. Femeia avea peste 100 de kilograme când s-a hotărât că doreşte să scadă în greutate, ajungând la 60 de kilograme într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, în cadrul aceluiaşi interviu, Josie a recunoscut că îi este frică să nu se îngraşe, acesta fiind motivul pentru care se cântăreşte în fiecare zi.