O vedetă de 45 de ani se plimbă pe stradă fără machiaj, într-o rochie prin care se văd CHILOŢII FOTO

Devenită faimoasă după ce a pozat în Playboy şi a jucat în serialul Baywatch, o actriţă din America a fost surprinsă pe stradă fără machiaj, îmbrăcată într-o rochie transparentă prin care era vizibilă lenjeria intimă, cu toate că are 45 de ani.

13 mai 2013, 09:42

Pamela Anderson continuă să surprindă la vârsta de 45 de ani, cu toate că nu mai este sex simbolul care făcea bărbaţii să o viseze, potrivit The Sun.

Citeşte şi Pamela Anderson, îngropată în datorii, şi-a scos casa la vânzare

Ea a fost fotografiată în Malibu, în timp ce se plimba prin magazine, îmbrăcată într-o rochie transparentă şi fără machiaj. Având o pereche de ochelari de soare şi încălţată în papuci de plajă, femeia se plimba sub soarele californian. Cu toate că a preferat să fie naturală şi nu a ales să îşi ascundă semnele de îmbătrânire în spatele machiajului, Pamela a gafat atunci când şi-a ales rochia.

Citeşte şi Pamela Anderson, super-sexy într-o reclamă la lenjerie intimă GALERIE FOTO

Astfel, fotografii au descoperit că prin rochia vaporoasă a vedetei era vizibilă lenjeria ei intimă, lucru care a transformat o imagine de femeie naturală care se bucură de soare la cumpărături într-o greşeală de vestimentaţie.