O vedetă de la noi a slăbit 50 de kilograme într-un an. Ce dietă a ţinut FOTO

Irina Reisler este o femeie care merită tot respectul. A reușit să dea jos nu mai puțin de 50 de kilograme într-un an, printr-o dietă care a făcut-o celebră. Asta în condițiile în care vedeta de televiziune era proaspăt mămică. De atunci au trecut mai bine de 15 ani.

03 mart. 2019, 11:04

„Sarcina este, practic, singura perioadă din viaţa unei femei când se poate mânca oricât, fără mustrări de conştiinţă, pentru că ‘cere copilul’! Asta este cea mai mare păcăleală! Anisia a avut, la naştere, 2,800 kg. Eu, 100!”, spunea Irina Reisler, în urmă cu câţiva ani, conform viva.ro.

Citeşte şi DIETĂ. Scapi de 8 kilograme în doar o săptămână şi elimini toxinele din organism

Cum a reușit Irina Reisler să scape de 50 de kilograme într-un singur an? Vedeta a dezvăluit, fără nicio problemă, secretul.

„Dieta disociată, clasică, o cunoaște toată lumea: trei zile – proteine, trei zile – vegetale (mai mult legume decât fructe, pentru că fructele îngrașă) și aia a fost. Mi-am propus să trăiesc și mi-am propus ca Anisia să aibă mamă cât mai multă vreme. Pentru că am înțeles că slăbirea, de fapt, înseamnă prelungirea vieții și înseamnă îmbunătățirea vieții”, a declarat Irina Reisler, care în 2011 a deschis un salon de înfrumusețare și slăbit.