O vedetă de la noi, cerută de soţie, pe plajă, în cel mai romantic mod cu putinţă FOTO

Una dintre cele mai sexy artiste de la noi a avut parte, de curând, de un moment de un romantism incredibil. Mai exact, ea a fost cerută de soție, într-un cadru desprins parcă din filmele americane, focoasa brunetă reușind, pusă în fața inelului cu diamant, să spună un "DA" înecat în lacrimi de fericire.

15 aug. 2016, 08:01

Aflată în vacanță, Sorina a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei, una de un romantism fără precedent pentru ea, scrie spynews.ro. Astfel, la scurt timp după ce Sorina și Danezu au făcut publică relația lor amoroasă, cei au fugit departe de ochii lumii pentru a se relaxa, destinația aleasă fiind Antalya.

Citeşte şi Banc: Doi prieteni discută: „Te-ai culcat cu logodnica ta înainte de căsătorie?”

Iar un sejur aparent normal s-a transformat într-o experiență fără precedent pentru Sorina pentru că Danezu s-a transformat brusc într-un bărbat de un romantism incredibil. Astfel, el i-a pregătit un cadru romantic pe plajă, cu lumânări aprinse și, la fel ca în scenele din filmele americane, Danezu a înghenunchiat, i-a pus inelul pe deget și a cerut-o în căsătorie.

„A fost cel mai emoționant moment din viața mea. Nu am bănuit nici o clipă planul lui, deși îmi spusese că vrea să luăm cina în doi și mi-a cerut să fiu cât de elegantă se poate. Prietenii noștri și totodată viitori nași au jucat un rol important in realizarea surprizei. Au pregătit lumănări pe plajă, buchetul de flori și ne-au făcut poze, fapt pentru care le mulțumesc. Dan obișnuiește să îmi ofere flori, să mă răsfețe, însă discursul cererii, modul în care a pregătit totul și iubirea ce ne leagă, m-au determinat săspun DA”, a spus Sorina care este, acum, mai fericită ca niciodată și nu se desparte de bijuteria cu diamant pe care i-a așezat-o pe deget logodnicul ei.

Citeşte şi Câţi parteneri sexuali trebuie să ai ÎNAINTE de căsătorie pentru a evita DIVORŢUL

Sorina și Danezu formează un cuplu atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi. Artistul s-a indrăgostit de Sorina datorită frumuseții ei, dar și a faptului că lucrează impreună. Incă nu au stabilit data nunții, întrucât sunt extrem de ocupați cu proiectele muzicale, dar au promis că vor face publice informațiile, odată stabilite.