O vedetă de la noi face dezvăluiri: "Profa de desen m-a dezvirginat la 15 ani, în pauza de meditaţii"

Publicat: Vineri, 23 Octombrie 2015 10:02 // Actualizat: Joi, 18 Mai 2017 16:43 // Sursa: romaniatv.net

”Ilie  Năstase se laudă că a avut vreo 2.000 de gagici. Eu am avut doar câteva sute: blonde, brune, roşcate, mai slăbuţe, mai vrăbioare, mai ursoaice, la care când mă uitam prima dată mă întrebam cât  costă kilogramul de mezeluri”, dezvăluie Jean Paler.

Îl cheamă Jean Paler, are 53 de ani, dar prietenii îl alintă Jenică. E un personaj carismatic, a cărui viaţă  s-a învârtit în jurul scenei şi al femeilor. Comicul s-a întors în timp, amintindu-şi cu nostagie de prima mare dragoste, când inima i-a luat-o la trap: ”Eram prin clasa a şasea, când mi-a picat cu tronc Luminiţa, o fetiţă drăgălaşă, cu privire nimicitoare. Avea şi codiţe împletite, cu funde mari. Nu mai puteam după ea, eram topit. Eram aşa de pătruns de sentimentul dragostei încât i-am scris o poezie romantică. Numai că biletul l-a găsit taică-său. Nervos, omul a dat buzna la şcoală, a făcut balamuc, m-au chemat la secretariat, l-au adus şi pe tata de acasă, care, băgat la înghesuială, m-a caftit. Şi acum vorbesc cu fata asta, am rămas prieteni, e la casa ei, are doi copii!”.

Întrebat la ce vârsta şi-a pierdut virginitatea, Jean a zâmbit ca un drăcuşor, înainte să ne ofere câteva detalii: ”M-am cam grăbit, dar am şi avut cu cine! Profa de desen, o blondă mişto, m-a făcut bărbat. Eu aveam 15 ani, iar ea vreo 30. Mă medita la desen, mă pregăteam  pentru Liceul «N. Tonitza», iar dragoste făceam în pauze”.

Dar au mai urmat şi alte poveşti de dragoste, fără număr, cum zic maneliştii. Jean se mândreşte că a avut mare trecere la sexul frumos, dar că pe unele nici nu mai ştie cum le cheamă.

”Ilie  Năstase se laudă că a avut vreo 2.000 de gagici. Eu am avut doar câteva sute: blonde, brune, roşcate, mai slăbuţe, mai vrăbioare, mai ursoaice, la care când mă uitam prima dată mă întrebam cât  costă kilogramul de mezeluri”, dezvăluie Jean, cu un umor molipsitor. 

Fiind un bărbat înalt ca bradul, de 1,90 m, artistul  susţine că a avut mari probleme cu patul, dar nu la pat: ”După ce făceam sex în paturile lor, micuţe, din care îmi atârnau picioarele, îmi luam perna şi pătura şi dormeam pe jos, ca un  câine. Acasă am un pat de doi metri, făcut pe comandă, căci în comerţ nu se găsesc decât standard”.

Inevitabil, s-a căpătuit, la un moment dat, şi cu boli venerice: ”Am avut, în tinereţe, nişte probleme medicale în chiloţi, la vremea aia ne tratam cu ce apucam, îmi amintesc că mă scărpinam mereu. De atunci, am jurat că nu mă mai bag sub pătură cu oricine. Am prin buzunare mai multe prezervative decât aspirine”, se amuză el de ale tinereţii valuri. Recunoaşte că nu a fost un bărbat prea chipeş, însă şarmul avea să-l salveze. “Mulţi bărbaţi se plâng că-s singuri, deşi sunt plini de bani şi oferă cadouri scumpe. Iar tipii cu chip de Adonis ori  sunt proşti ori sunt homosexuali, aşa că bietele fete ce să facă cu ei? Pe mine nu m-a costat nimic să fiu cu cineva, eu spuneam un banc şi gata, fata pica în mrejele mele”, se laudă Paler.

Totuşi, din întreaga colecţie de iubite, pe una s-a îndurat să o invite la altar: ”N-am mai vorbit despre asta, dar am fost căsătorit, câţiva ani, şi am o fiică în America şi un băiat, aici, în ţară. Am ajuns însă la divorţ. Vinovaţi am fost amândoi, am rămas în relaţii bune, totuşi, de dragul copiilor”.  De cinci ani, Jean locuieşte singur, într-o vilă din Sinaia, dar nu se plictiseşte: ”Mai am câteva prietene vechi care îmi bat la uşă. Noroc că nu am vecini care să  mă bârfească, fiindcă locuiesc într-o vilă în care stau, câte două-trei zile, turiştii. La vârsta asta sunt ca un girofar, prind ce-mi pică. Din păcate, aici, în Sinaia, nu-ţi poţi găsi o femeie, toate alea bune sunt luate”.

Întrebat ce părere are despre românce, Jenică le-a catalogat cât se poate de amuzant: ”Cele de 20 de ani sunt pentru toţi, alea de 30 de ani put a tutun şi a băutură, de ai impresia că te-ai băgat cu scrumiera în pat, cele de 40 sunt murături geloase, iar cele de 50 de ani sunt bune doar de bârfe şi de tricotat şosete”.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Click IUBITA JEAN PALER Jean Paler meditatii virgin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 oct 20:54
Răspunde | Votează email 0 email
sorin
Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
23 oct 10:15
...brune, roşcate, mai slăbuţe, mai vrăbioare, mai ursoaice, la care când mă uitam prima dată mă întrebam Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
23 oct 10:14
...brune, roşcate, mai slăbuţe, mai vrăbioare, mai ursoaice, la care când mă uitam prima dată mă întrebam Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H