O vedetă de la noi mai are de trăit săptămâni: „Mi-e frică de moarte”

Marian Dârță simte că sfârșitul îi este aproape așa că vrea să facă ordine în viața lui și a dezvăluit care îi sunt ultimele dorințe, în direct, la "Necenzurat", la Antena Stars.

17 ian. 2015, 11:28
O vedetă de la noi mai are de trăit săptămâni: „Mi-e frică de moarte”

Săptămâna trecută, prezent în studioul emisiunii „Necenzurat” de la Antena Stars, Marian Dârță a anunțat că nu mai are prea mult de trăit. Deja stilistul a rămas fără părul de pe cap și fără sprâncene și în plus, are gâlme pe cap, tumorile au crescut și mai mult pe scalpul lui ajungând la mărimea unei portocale. Mai mult, tot atunci a anunțat că viața lui este într-o cursă contracronometru, Dârță mai având de trăit, în cazul în care nu se întâmplă o minune sau reușește să strângă o sumă destul de mare de bani pentru o operație complicată, doar câteva săptămâni.

„Astăzi mă simt mai rău. Cred că își fac efectul citostaticele, aceste „otrăvuri” care sper să omoare tumoare”, spune Marian Dârță. „Nu pot fi operat în România pentru că nu e aparatură la noi în țară. Chirurgii sunt foarte buni, dar aparatura ne omoară. Dacă nu se face intervenția, voi muri. Tumoarea a mai crescut, a crescut și în interior, îmi afectează și timpanul”, spune Marian Dârță care știe că termenul de o lună a scăzut la trei săptămâni. „Mi-e frică de moarte. Îmi doresc să văd niște oameni dragi, niște prieteni de suflet pe care nu i-am văzut de ani de zile. Nu mă pot împăca cu ideea asta. Mi-am făcut o retrospectivă a anilor. Dar mi-aș dori să mă fac bine. M-am împărtășit deja, m-am spovedit, dar mai sper încă. Mi-a spus un preot că, dacă mă fac bine, trebuie să mă călugăresc, să părăsesc lumea asta a showbizului. Pe mine m-a făcut prasf scandalul cu pedofilia, mi-a distrus cariera și eram nevinovat”, spune Dârță.

Veste ŞOC pentru sportul românesc: MIHAI LEU s-a operat de CANCER. Prima DECLARAŢIE