O vedetă de la noi va deveni mămică în scurt timp. Tânăra şi-a ascuns sarcina timp de 9 luni FOTO

Un fost manechin trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa sa. Anul acesta, vedeta a aflat că e însărcinată, iar în curând îşi va strânge pentru prima dată bebeluşul în braţe. Ea şi partenerul ei sunt deja pe ultima sută cu pregătirile, pentru că săptămâna acesta va veni pe lume moştenitorul. Viitorii părinţi au dorit să ţină ascunsă sarcina şi aproape că le-a reuşit.

05 sept. 2017, 07:32

Mădălina Secuianu, considerată una dintre cele mai frumoase modele în urmă cu câţiva ani din showbizul de la noi, e gravidă în nouă luni, scrie spynews.ro. Peste două zile, ea va deveni mămică pentru prima dată.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, POZE INCENDIARE scăpate pe net. „Eşti incredibilă!” FOTO

Anunţul a fost făcut chiar de viitoarea mămică, după ce a postat o poză pe internet şi a scris la descriere: „Mătușile lu’ bebe mic, AMR 2 zile”.

Potrivit unor surse, vedeta şi partenerul ei, Cătălin, vor avea un băieţel. Se pare că Mădălina Secuianu nu a avut o sarcină lipsită de probleme. În plus, ea suferea de unele boli înainte de a rămâne însărcinată. Vedeta lua tratamente pentru glanda tiroidă, atacuri de panică şi luase câteva kilograme în plus. Toate problemele au făcut-o să clacheze şi a intrat în depresie la un moment dat. Dar, în prezent, ea e foarte bine, fericită şi nerăbdătoare să-şi cunoască bebeluşul.