O vedetă de top a ajuns în mijlocul unui scandal uriaş după ce a publicat pe net o fotografie din baie

O vedetă din Anglia este în plin centrul unui scandal de proporţii, după ce a publicat pe internet o fotografie făcută în baie. Imaginea i-a făcut pe mulţi dintre fanii acesteia să creadă că se droghează.

24 nov. 2015, 13:53

Cheryl Cole, jurat al emisiunii X Factor din Marea Britanie şi cântăreaţă de succes, a reuşit să îşi atragă numeroase critici din partea fanilor, după ce publicat pe internet o fotografie făcută în baie, potrivit Libertatea.

Citeşte şi Soţia unui bărbat plânge din orice, aşa că acesta a postat pe internet o listă cu cele mai ciudate motive FOTO

In imagine se pot vedea mai multe liniuţe de pudră albă, despre care admiratorii cred că este cocaină. La scurt timp, vedeta a şters imaginea, dar era deja prea târziu. Cole susţine că a folosit baia fără se se uite în jur şi că praful respectiv nu este cocaină.

Cântăreaţa, care a ridicat suspiciuni şi la începutul acestui an, când a slăbit foarte mult, se declară împotriva drogurilor. Ea este una dintre cele mai iubite artiste din Marea Britanie, iar o imagine precum cea publicată recent pe internet îi poate periclita cariera iremediabil.