O VEDETĂ din România spune fără să vrea ADIO TELEVIZIUNII. Se apucă de cultivat roşii şi castraveţi

A plecat de la Antena 2 promiţând că va reveni pe "sticlă" în curând, dar planurile de a se întoarce în televiziune i-au fost date peste cap, culmea, fără ca fostul lui prieten, Mircea Badea, să aibă vreo contribuţie. Nici nu regretă, dar nici nu e dispus să facă diverse compromisuri.

25 apr. 2014, 07:45

Şase luni de zile au trecut de când televiziunea din Băneasa i-a spus „Adio!” lui Oreste Teodorescu şi, cu toate că emisiunea pe care o realiza se bucura de trecere la public, proiectul nu a fost preluat de nicio altă televiziune, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Oreste a ales o schimbare radicală de carieră! Ce face de când nu mai lucrează în televiziune

„Deocamdată n-am nimic, aştept să se mai liniştească apele. Sunt într-o vacanţă pe care nu mi-am dorit-o, dar asta e, nu sunt un manipulator. De-asta se pare că nu mi-am găsit nici locul”, a declarat Oreste, mărturisind acum că este din ce în ce mai sceptic în ceea ce priveşte locul lui în presa actuală.

Citeşte şi Fiica lui Oreste, sexy pe plajă. Uite cum s-a lăsat fotografiată Sabina

„Eu aş vrea să mă duc undeva unde se face presă adevărată, dar e o utopie pentru că presă adevărată nu prea se mai face nicăieri. Şi atunci cred că e mai corect să mă apuc să cultiv mai bine roşii şi castraveţi. O bucăţică de pământ găsesc eu să închiriez. Aş face oricum orice doar să nu mă ticăloşesc prea tare”, susţine realizatorul.