O vedetă din serialul Spitalul de Urgenţă a murit la 55 de ani. A fost asistent medical în 190 de episoade

Actorul Dearon „Deezer D” Thompson, care l-a interpretat ​​pe asistentul medical Malik McGrath în 190 de episoade din serialul american Spitalul de Urgenţă, a murit la vârsta de 55 de ani.

11 ian. 2021, 12:51
O vedetă din serialul Spitalul de Urgenţă a murit la 55 de ani. A fost asistent medical în 190 de episoade

Deezer D a murit în urma unui infarct, după cum a anunţat fratele acestuia. Pe numele său real Dearon Thompson, acesta suferea de probleme cardiace și a suferit o intervenție chirurgicală majoră în 2009, după cum scrie TMZ. A jucat în aproape 200 de episoade din Spitalul de Urgenţă, unde l-a interpretat pe asistentul medical Malik McGarth din primul până în ultimul sezon, adică din 1994 până în 2009.

Mai mulți actori i-au adus un ultim omagiu, inclusiv Mekhi Phifer, care a jucat rolul Dr. Greg Pratt în Spitalul de Urgenţă. „Ce spirit special am pierdut! Din prima zi când l-am întâlnit pe platoul de la Spitalul de Urgență, m-a făcut să mă simt binevenit acolo, ca acasă. Fratele meu, îmi vei lipsi mereu. Condoleanțele mele prietenilor, fanilor și familiei”, a scris actorul pe Instagram.

Citeşte şi Un celebru actor american a fost împuşcat mortal în Atlanta

Noah Wyle, care a jucat rolul doctorului Carter, şi-a exprimat și el durerea pe rețelele de socializare. „Am pierdut un prieten drag, Deezer D, cunoscut de milioane de fani ca asistentul medical Malik McGrath. El a fost unul dintre cei mai creativi și carismatici oameni pe care i-am cunoscut vreodată, iar spiritul său creativ ne-a salvat pe amândoi din situaţii grele. Îmi va fi teribil de dor de el. Vă rog să vă rugați pentru el și să vă gândiți la familia sa„, a scris acesta.

Deezer D, npscut pe 10 martie 1965, la Los Angeles, a fost, pe lângă actor, rapper şi speaker mtivaţional.