O vedetă din UFC, surprinsă în ipostaze provocatoare pe balconul hotelului. „Ştiu că toţi de pe celelalte balcoane mă pot vedea”

Paige VanZant, vedetă în UFC, a fost surprinsă pe balconul unui hotel din Miami în timp ce se bronza în lenjerie intimă. Sportiva susţine că a ales această ţinută, deoarece şi-a uitat toate costumele de baie la Sports Illustrated, pentru care a pozat.

15 mai 2019, 10:11

Paige VanZant s-a deplasat la Miami unde a susţinut o şedinţă foto pentru Sports Illustrades, scrie telekomsport.ro. După ce a revenit la hotel, a vrut să facă plajă pe balcon, dar şi-a dat seama că şi-a uitat la redacţia publicaţiei toate costumele de baie. Astfel că a ieşit pe balcon în lenjerie intimă, spre satisfacţia jurnaliştilor de scandal, care imediat au fotografiat-o. După ce s-a văzut în publicaţiile de scandal, Paige VanZant a venit cu explicaţii pe contul ei de Instagram:

Citeşte şi Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

„OK, sunt în Miami pentru Sports Illustrated. Şi, desigur, nu m-am împăchetat niciunul dintre cele 20 de costume de baie. Aşa că sunt pe balconul meu încercând să mă bronzez în lenjeria mea intimă. Şi ştiu că toţi de pe balcoanele din jur probabil că-mi pot vedea fundul, dar este greu, deoarece fundul meu este deja în revistă (n.r. în Sports Illustrated)”, a explicat Paige VanZant pe conturile ei de socializare.