O vedetă însărcinată, în lacrimi după ecografie: „M-a luat plânsul”

E însărcinată și, de curând, așa cum ar trebui să facă orice femeie gravidă, a fost la medic pentru o serie de ecografii pentru a vedea cum se dezvoltă sarcina pe care o duce. Iar în momentul în care a ieșit pe ușa cabinetului, femeia care îi înnebunea pe bărbați cu formele ei, a început să plângă.

06 oct. 2016, 07:45
O vedetă însărcinată, în lacrimi după ecografie: „M-a luat plânsul”

Bianca Roman este, spre surpriza tuturor, însărcinată în câteva săptămâni. Și, așa cum e normal, a mers la medic, la ecografie. ”Am auzit cum îi bătea inima, a fost cel mai emoționant moment din viața mea. Când am ieșit din cabinet, m-a luat plânsul. De emoție, de fericire, de bucurie că totul este bine cu bebelușul”, a spus focoasa ispită din primul sezon al emisiunii ”Temptations Island – Insula Iubirii” pentru Spynews.ro.

În altă ordine de idei, cum a ajuns acasă, plânsă totată, i-a dat vestea partenerului ei de viață că totul este în perfectă ordine, motiv pe care l-au sărbătorit într-un fel atipic. Mai exact, cu pixul și cu foaia în mână, căutând nume pentru bebelușul pe care îl vor avea. ”M-am uitat în calendarul chinezesc, am studiat și testele băbești și toate spun că voi avea o fetiță. Iar dacă va fi fată o va chema Amna Cristiana. Dar, dacă cumva va fi băiețel, va purta numele de Ferdinand Cristian. Cel puțin așa credem acum, la concluzia asta am ajuns după consultațiile făcute”, ne-a mai spus focoasa ispită.
În altă ordine de idei, pe Bianca o îngrijorează un singur lucru: greutatea. ”Am luat deja vreo trei kilograme, iar medicul mi-a spus să mănânc mai des și să mănând de toate, cu grijă însă, să mănânc cât mai sănătos. Sper să nu mă fac cât Casa Poporului”, ne-a mai psus, râzând, Bianca.