O vedetă Playboy din România, arestată pentru tentativă de omor. A încercat să ucidă o rivală, în plină stradă FOTO

O fostă vedetă Playboy, care făcut furori pe coperta ediției românești a celebrei reviste pentru bărbați, a fost arestată după ce a încercat să omoare, cu sânge rece, o altă femeie, pe o stradă aglomerată din București.

10 apr. 2019, 06:19

Potrivit unor surse judiciare, Emilia Petre a fost ridicată de polițiștii Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei, după ce a fost acuzată de tentativă de omor, scrie spynews.ro. Sursele citate au dezvăluit că incidentul s-a produs pe Șoseaua Colentina, în urma unui incident în trafic. Aflată la volanul mașinii sale, Emilia Petre ar fi trecut prea aproape de un alt autoturism, moment în care oglinda uneia dintre mașini a fost ruptă. A urmat un scandal monstru, după ce din celălat autoturism au coborât două femei. Cele trei s-au încăierat ca în filme, cu pumni, picioare și o păruială ca la carte.

Citeşte şi Vedetă Playboy, acuzată de crimă. Focoasa blonda trăieşte un adevărat coşmar FOTO

Scăpată din strânsoare, fosta vedetă Playboy s-a urcat la volan, a ambalat motorul și a intrat intenționat într-una dintre rivale, pe care a luat-o pe capotă. După ce au vizionat imaginile, polițiștii au stabilit că incidentul are toate elementele unei tentative de omor în toată regula. Dusă la audieri, femeia ar fi spus, în fața procurorilor, că nu și-a dat seama de implicațiile gestului său și că a reacționat în felul acesta pe motiv că s-ar fi speriat.

Aceasta a fost ulterior prezentată instanței, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însă magistrații au ținut cont de faptul că femeia are un copil care este încă mic și au decis s-o aresteze la domiciliu.

În anul 2014, Emilia Petre a ajuns pe coperta Playboy România după ce a fost desemnată câştigătoarea unui concurs de frumuseţe.