O vedetă Pro TV va candida la următoarele ALEGERI. Celebra prezentatoare vrea să fie PRIMAR

Elena Lasconi a anunţat că va candida la următoarele alegeri locale pentru primaria oraşului Câmpulung Muscel. Prezentatoarea de la Pro Tv are de 14 ani o casă în această localitate.

26 nov. 2019, 15:04
O vedetă Pro TV va candida la următoarele ALEGERI. Celebra prezentatoare vrea să fie PRIMAR

Elena Lasconi susşine că în Câmpulung Muscel nu se ivestește și nu se modernizează nimic.

„Câmpulung a rămas înghețat în anii ’90. Nu s-a schimbat aproape nimic important de la revoluție încoace. Și nu trebuie să fii expert în urbanism sau politici sociale ca să îți dai seama că la mijloc stă o lipsă crasă de interes din partea autorităților locale. Nu vor să schimbe orașul. Nu vor să facă nimic. Mie îmi plac clădirile istorice din Câmpulung pentru ce ar putea să devină, nu pentru ceea ce sunt. Dar ca să se întâmple asta ar trebui să existe un alt tip de atitudine în primul rând din partea primăriei”, a declarat Elena Lasconi, care a creat și o pagină de Facebook, „Elena Lasconi alege Câmpulung”, prin intermediul căreia promovează orașul și împrejurimile.

Un primar a desfiinţat echipa de fotbal după ce un jucător a înjurat PSD-ul. S-a întâmplat în Teleorman

„Și o să vă dau un exemplu concret: ce pretenții să avem apropo de schimbare, când primarul îi tratează pe oameni, la audiențe, cu aroganța unui vechil. Un stăpân de sclavi. Și nu spun asta pentru că așa am auzit de la cineva, ci pentru că am fost în audiență eu însămi – aveam probleme pe stradă, nu ajungea rețeaua de apă potabilă – și l-am auzit cu urechile mele”, a mai spus Elena Lasconi.

Vedeta a precizat că va candida din partea unui partid: „Ca să fii primar și să schimbi lucrurile, trebuie să treci anumite decizii prin Consiliul Local. Și acolo ai nevoie de susținere de mai mult de 50% în consiliu. Și cum să obții acea susținere dacă nu ești într-un partid în care crezi? Analizez toate opțiunile!”.