O vedetă s-a fotografiat pe WC şi a postat din greşeală pe reţele. „Îmi cer scuze tuturor fanilor. Este ruşinos” FOTO

O vedetă s-a fotografiat pe WC, în timp ce îşi făcea nevoile. "Îmi cer scuze tuturor fanilor. Este ruşinos".

05 ian. 2020, 09:29

Kristian Hancher, o femeie de afaceri şi vedetă din Los Angeles, a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este lipsită de orice fel de inhibiții, scrie bzi.ro. Recent, tânăra s-a fotografiat pe WC, în timp ce își făcea nevoile. După ce și-a terminat treaba, blondina a urcat poza pe contul personal de socializare.

Citeşte şi Andreea Esca, accident groaznic la schi. Vedeta a ajuns la spital. Medicii i-a montat plăci şi şuruburi din Titan

Nu este pentru prima dată când Kristian Hancher iese în evidență. În 2017, din greșeală, a făcut un live pe contul său de Instagram în timp ce făcea dragoste cu iubitul ei, Andrew Gregory.

Partida de amor a durat trei minute, iar la scurt timp cei doi şi-au dat seama ceea ce s-a petrecut. Vedeta a făcut public ulterior un mesaj.

„Îmi cer scuze tuturor fanilor. Ştiu că toţi sunteţi supăraţi pe mine, dar nu voi da o explicaţie amănunţită despre ce s-a întâmplat. (…). Ştergeţi acest moment din mintea voastră. E foarte ruşinos şi extrem de supărător”, a scris Kristian pe Instagram la momentul respectiv.

Kristian Hancher are 3.9 milioane de urmăritori pe contul său oficial de Instagram.