O VEDETĂ se destăinuie: AM NĂSCUT pe PODEAUA din BAIE

În vârstă de 41 de ani, Thandie Newton a explicat de ce nu a vrut să nască la spital, ci acasă la ea, dezvăluind că pe cel de-al treilea copil al său l-a adus pe lume pe podeaua din baie.

23 mai 2014, 16:00

Thandie Newton are trei copii. Pe cel de-al treilea, Booker, l-a născut pe podeaua din baie, în martie.  Deşi îşi poate permite chiar şi cea mai scumpă asistenţă medicală şi cel mai bun spital, ea a preferat  să îi nască acasă pe toţi trei.

Într-un show de televiziune, vedeta britanică a dezvăluit motivele pentru care nu a mers să nască la spital, aşa cum fac femeile în ziua de azi. „Mereu am asociat spitalul cu boala, cu suferinţa. Eu m-am simţit minunat, m-am simţit frumoasă şi sănătoasă când am fost însărcinată, iar acasă mă simt cel mai bine, confortabil şi sunt foarte relaxată. Aşa că, mi se pare normal să nasc acasă. A fost un timp când toate femeile năşteau acasă şi nu era mare scofală”, a mai spus vedeta britanică din „Crash”, care a fost invitată la „Today”.

La naşterile celor trei copii ai săi, Thandie a fost asistată de aceeaşi moaşă. Are două fete, Ripley, de 13 ani şi Nico, de 9 ani, iar cel din urmă născut, Booker, a împlinit de curând 11 săptămâni. Este foarte răsfăţat, iar surorile lui mai mari sunt foarte încântate că au acasă un bebeluş şi se comportă ca nişte mici mămici, prelund din atribuţiile materne ale Thandiei.

„Eu cred că el crede că are trei mămici”, a  glumit vedeta britanică.